01.01.24

Praktisk info – Damefrokost billetsalg

Salget af billetter til DØLLE – Damefrokost 2024, starter fredag d. 5 januar kl 10.00.

Der er rift om billetterne så husk at holde dig klar i god tid før salget går i luften, vi vil opfordre til på forhånd at have oprettet profil på Ticketmaster, som i år vil varetage billetsalget.

Det vil igen i år være muligt at købe billet både med og uden toiletarmbånd, der giver fri adgang, til alle toiletområder, alle dage.

Billetsalget åbner kl 10.00, op til dette tidspunkt vil man få adgang til et venterum hvorfra man tildeles en plads i køen.

Når antallet af billetter er valgt, tildeler systemet automatisk et bord med plads til alle deltagere, hvis dette ikke er muligt fordeles deltagere ved borde i nærheden af hinanden.

Skulle der opstå spørgsmål under billetsalget, kan Ticketmasters kundeservice kontaktes direkte, i tilfælde af fejlkøb kan Ticketmaster ligeledes kontaktes for refundering.

VIDERESALG AF BILLETTER ER KUN TILLADT VIA TICKETMASTER RESALE, her vil billetterne annonceres til salg på vores billetside og chancen for et hurtigt salg er størst, samtidig med billetkøber er sikret en gyldig billet, kontakt Ticketmaster ved spørgsmål, eller behov for hjælp til videresalg.

Se mere og køb billet på: www.doelle.dk/damefrokost/

Seneste nyt

Nyhedsarkiv