12.02.24

Michelsen & Bramsen i Markedsteltet

De er helt færdige med at blive kaldt piger. Færdige med at være ’Tøsepigerne’ eller ’Anne Dorte og Maria’. Det nye navn på den kendte duo er, MICHELSEN & BRAMSEN og ganske som med navnet har også de populære sange fået et nutidigt tvist.
’Indianer’ og ’Ud under åben himmel’ er nogle af de kæmpehits, Michelsen & Bramsen var med til at skabe i 80’erne – sange, som vi stadig skråler med på, og som for de fleste har været soundtracket til deres ungdom.
Men i stedet for at sætte fortiden på repeat som en kopi af sig selv, har duoen valgt at trække deres legendariske og genkendelige repertoire ind i nutiden med række nyfortolkninger.
I en moderne kontekst får musikken lov at leve, så publikum mærker den nye energi.
At holde sig aktuelle og relevante er stadig et fokus for Michelsen & Bramsen, som én gang for alle har valgt at se deres kvindelighed som en styrke: ”Vi lever i en tid med store forandringer i vores branche. Der hvor vi kom fra, var kvinderne så få, at man måtte kæmpe alene. Men i dag føler vi os som en del af et stort fællesskab af kvinder, som skaber og performer musik på egne betingelser. Det giver et stort rygstød”.
Lyt og syng selv med, når de to seje artister bringer hits som ’Jeg vil la’ lyset brænde’, ‘Sig – du ka’ li’ mig’ og mange flere tilbage til scenen foran et publikum, der stadig hylder 80’erne og 90’ernes musikalske storhedstid.

Følg vores program på https://doelle.dk/program/ hvor nye artister og underholdning løbende tilføjes.

Husk der kører busser til DØLLE fra flere byer på Sjælland og Lolland-Falster, se mere på https://doelle.dk/transport/

Seneste nyt

Nyhedsarkiv