15.02.24

Mads Christian charmerer i Festteltet

Fredag d. 3 maj 2024 i Festteltet

Mads Christian er en ung dansksproget artist, der har markeret sig på den danske musikscene de sidste par år med sine velskrevne popmelodier. Med et væld af egne tekster i bagagen formår han at indkapsle følelserne af de op- og nedture, de fleste mennesker oplever i løbet af deres ungdom. Samtidig med han kombinerer det med en fin eftertænksomhed.

Hans musik rummer alt fra glade dage og kærlighed til personlige problematikker og ulykkelig kærlighed. Mads Christian har et solidt bånd til sine mange loyale fans, der talstærkt møder op, uanset hvor i landet han spiller. Han er en af de førende danske musikere på Tiktok med mere end 130.000 følgere, 3 millioner likes og adskillige millioner visninger. Kombineret med hans Instagram må han siges at være en af de mest fanskabende nyere danske artister.

Mads Christian drømmer stort og giver ikke op før at drømmen om at være ”Danmarks største superstjerne” er opnået. Heldigvis er han godt på vej, og den musik der bliver præsenteret i det kommende år, viser præcis den retning og stil, som gør at fremtiden ser lys ud for den unge og talentfulde popartist.

Følg vores program på https://doelle.dk/program/ hvor nye artister og underholdning løbende tilføjes.

Husk der kører busser til DØLLE fra flere byer på Sjælland og Lolland-Falster, se mere på https://doelle.dk/transport/

Seneste nyt

Nyhedsarkiv